Сряда

Сатурн се изразява добре в сряда. Той подкрепя всяко занимание, което носи полза. Благоприятен ден за земни и Меркурийеви хора, за преподаватели, лектори, адвокати, търговци. Подпомага всеки, който трябва да търси сериозни аргументи, да защити себе си или другиго. Същевременно истината трябва да се приеме такава, каквато е - неукрасена, и без излишни сантименталности. Търсете помощта на сериозни, улегнали хора.

За учащите се - отличен ден за полагане на изпити, разбира се, при добра предварителна подготовка. Ако се разчита непочтени методи, тук гаранции няма. Сатурн - големият моралист, ще си каже тежката дума. Затова по - добре се откажете да шмекерувате.

Днес Съдбата може да ви подскаже по най - неочакван начин пътя за разрешаване на важен професионален или житейски проблем, затова бъдете будни и действайте.

Отличен ден за търговците, независимо дали работят на едро, или дребно. Ще вървят също покупките и продажбите на стоки. Добър ден за снабдяване и с отдавна търсени неща - книги, вещи за дома.

Не забравяйте, че вибрация 8 е напрегната, а днес, в сряда, нервите ви може съвсем да откажат.

Последни Публикации