Избор на дата

Мнозина знаят, че късметът е умението да се окажеш в точното място в точното време. Именно затова в китйската метафизика отдават по - голямо значение не толкова на организирането на пространството, а на грамотно избраното време за всякакво важно събитие от живота. Защо трябва да се отнасяме сериозно към датата за важно събитие? Не толкова често в живота ни, има такива неща като сватба, откриване на бизнес, голяма покупка. И естествено, ни се иска всичко да върви като по мед и масло, и затова ни помага благоприятния ден и час.


Работата е там, че в определени дни енергията способства за това или онова начинание, и тогава е най - силна. Затова и в този момент всичко протича без пречки. Деловата среща протича добре за вас и ви носи изгода. Неочаквано идва помощ от влиятелен човек.

Не всички дни са еднакви. И всеки ден, и даже всеки час от този ден, може да стане критически за определени действия или да стане източник за последващи неудачи и неприятности. Ако вие цените своето време, тогава тогава избора на дата може да стане вашето мощно оръжие. Няма да плувате срещу течението - вие ще направите уверена стъпка по пътя на успеха. Избирайки правилната дата, вие може да се окажете на точното място в нужното време, не случайно, а планирано.

Вие ще бъдете ръководител на ситуацията, а не обратното!

Аз с удоволствие ще ви помогна да изберете благоприятна дата за:
- Важна делова среща, преговори, подписване на голям контракт;
- Сватба;
- Преместване в друг дом или град;
- Начало на ремонт или строителство;
- Откриване на бизнес ();
- Покупка да дом, терен, кола и други ценни придобивки;
- За всякакви други важни за вас събития.

Последни Публикации