Понеделник

Това е ирационален, мистичен ден. Не оставяйте за днес нищо съществено за вършене. Силата ви е в интуицията, в способността да се улавят вибрации с висока честота. Луната носи бързи промени в емоционалното състояние. Ако се занимавате с творческа дейност - писане, проектиране, днес трябва музата да е кацнала на рамото ви от ранни зори, естествено, при условие че сте ранобудни.

Днес е добър ден и за съставяне на всякакви текстове като резултат от проучване, изследване, събиране и обработка на информация - доклади, тези, рефарати, защитни или обвинителни речи, жалби и други подобни писания. Луната влияе силно върху възприемчивостта, така че успешно може да се научи, да се трупа информация и да се складира в съответните чекмеджета на паметта.

Ако обаче сте търговец, предприемач, т.е. човек рационален и трезвомислещ, можете да я свършите така, че цялата седмица да не успеете да поправите щетите. Запомнете го! Днес не е ден за предприемане на важни стъпки, за решение, за поръчване на стока или детайли, за нищо, в което има числа, сметки, разчети, пари, конкретни ясни неща. Не е ден за договаряне защото какъвто сте отнесен, всеки може да ви излъже. Днес част от конкретна информация ще ви се изплъзва, ще я приемате изкривена или изопачена или през розово стъкло, но не и в нейната истинност.

Ако сте прависти и трябва да напишете решение, становище, защита или жалба, то неприбързвайте да ги приключите днес, прегледайте работата си още веднъж през следващите дни.

В случай че работите на поръчка, то добре се подсигурете, не започвайте без солидно капаро и писмено задание. Бъдете особено внимателно, ако работата ви има отношение към течности - това може да е вода, горива, храни, и т.н. Не приключвайте днес отложете за утре и преглеждайте отново сметките си. При положение че обстоятелствата налагат, то проверявайте многократно разчетите си, за по - сигурно помолете и някой друг да го направи. Отложете за утре.

С приоритет са дом, майка, отношение с членовете на семейството. Ден за разчистване на стари вещи, гардероб или изба, шетане из дома. Интуицията ще ви помогне да избегнете неприятно събитие или инцидент.

Последни Публикации