Вторник

Юпитерово - Марсовото влияние отрезвява вчерашните фантазии, разсейва съмненията и приземява мисленето. Ден за завършване и приключване на сметки, на проект, за преодоляване на административни пречки.

Юпитеровият вторник е ползотворен за тези, които работят в строителството - предприемачи, техници, отчетници, майстори, работинци, строителни инженери.

Загрижени сте за здравето на близък човек, възможно е притесненията да са напразни, но също така е напълно вероятно вашето подсъзнание да се е натъкнало на бъдещо събитие с този човек и да ви предупреждава да се отнесете с по - голямо внимание към него.

Днес мъжкото начало е силно проявено и най - добре ще работите с мъже или пък с жени, които имат Марсово влияние.

Получавате признание за нещо, което сте направили преди, или ясно доказателство за това, че в дадена ситуация в минато сте били прави и настоящето го потвърждава.

Само от полза ще ви бъде проявата на смелост и упорство в отстояване на собствена позиция. Добавете здрав разум и мъдрост и ще успеете да прецените добре шансовете си в бизнеспроекти. Имате добра физическа кондиция и нагласа за отхвърляне на много работа; особено ако сте в активен личен период.

В Марсов период обаче и при наличие на неблагоприятна астрологична картина импулсивността на огнените влияния може да предизвика инцидент - изгаряне с химикали или огън.

Подсигурете се, ако трябва да пътувате, не тръгвайте с неизправен автомобил, защото е много вероятно да имате проблеми при пътуване - свършване на горивото, спукана гума, неработещи фарове.

Последни Публикации