Сряда

Урановото влияние предполага неочаквани, изненадващи ситуации, обрати и странни новини. За да сте в тон с деня, трябва да имате готовност за незабавна реакция по едни или по друг начин, но при всички случаи - адекватно. /Премълчаването е също вид реакция - пасивна/

Телефони, телевизия, интернет са проводници на силни емоционални изживявания или способства за възникване на нови идеи или намирани на нови пътища. Мисълта ви е ясна и можете да правите бързи и логични умозаключения, така че светкавично да се ориентирате в ситуацията и да преценявате каква би трябвало да е вашата позиция.

Урановата сряда е добър ден за изпит в технически дисциплини - намират се бързо и с лекота решения на сложни задачи. Успехът обаче може да не е съвсем според очакванията, ако се подценят детайлите, оформлението и се прибързва в говорене и писане.

Днес определено е ден на изненадите. Каквото и да сте планирали, е под голям въпрос дали ще стане точно така, както го желаете. Неочаквано развитие на ситуация, неочаквани срещи насочват в друга посока мисли и действия. Закъсненията водят до пропускане на шанс. Характерна е повишена нервна напрегнатост.

Последни Публикации