Петък

Силно изразено женско начало, тъй като този ден с влияние на Венера попада в лунната седмица. Благоприятен е за хора с влияние на Венера, а също и за тези, които се занимават с професии, подвластни на планетата. това са занимания с изкуство под различна форма, а също така и с онази страна на бита, която носи радост за очите и комфорт за тялото.

Венериният петък е по - труден за мъжете и приятен за жените. Чудесен ден за събиране с приятели, приятелки или случайни срещи с приятни хора, с които отдавна не сте се виждали. Не отказвайте показа за празнуване днес или в почивните дни. Обикновено стари приятели се сещат за вас. Може да ви се обадят по телефона или да направят неочаквано посещение дори да са от друг град.

Добър момент за тръгване на почивка или за дълго пътешествие с развлекателна цел.

Ден за активна творческа дейност, преподреждане, лъскане, оформяне, завършване. Тези, които днес трябва да полагат изпит, могат да разчитат на подкрепа във всяка област, покровителствена от Венера - рисуване, шиене, фризьорство и козметика, дизайни, фотография, мода, игра на сцената, сценография, комуникации, скулптура, гравьорство и т.н.

Трябва да се има напредвид, че днес не е ден за прекомерно физическо натоварване, като прекопаване на градината или пълно почистване на дома. Захващайте се в по - леки и приятни неща. Желанието за почивка понякога може да ви накара да откажете ангажимент или да отложите сериозен разговор.

Добър ден за пазаруване на дрехи, козметика, мебели, всякакви неща за дома.

Направете необходимото да изглеждате добре, защото днес любовта може да кацне на рамото ви. Венереният петък е любовен ден - страстен и съблазнителен, особено във вечерните часове затова се постарайте да бъдете приятна и желана компания.

Днес са възможни и емоционални разчиствания.

ДЕН ЗА ЗАЧЕВАНЕ!!!

Последни Публикации