Неделя

През този ден е най - добре да сте сред природата. Така ще разтоварите по - лесно натрупаното психическо напрежение. Комбинацията Сатурн и Слънце, Уран насочва към важни и стойности занимания. Ден за сериозни неща, за нагърбване, но и за успешно отхвърляне на голям обем работа. Можете да бъдете много полезни на близки хора, како възрастни родители, лели, чичовци, баби, дядовци ... Стар (дългогодишен) приятел има нужда от вас - било за съвет или за емоционална подкрепа.

Сатурновата вибрация за деня прави човека доста раздразнителен, а езика - хаплив и саркастичен. Претенциите ви към околните е възможно да имат основание, но от голямо значение е формата, в която са облечени. Бъдете добре премерени в думите и жестовете и това, което искате да покажете, ще бъде възприето по най - добрия начин.

При работа с инструменти, електроуреди, огън и други опасни неща бъдете внимателни, защото денят показва вероятност от злополука. Личният автомобил може да ви създаде грижи; особено ако разчитате на него за далечен път.

Последни Публикации