Вторник

Слънчевото влияние добре се изразява във вторник. Денят е зареден с много позитивна енергия и ентусиазъм. Доминиращо е мъжкото начало. Чувствате се мотивирани да отговорите на всяко предизвикателство. Смятате, че сте в състояние да се нагърбите с повече работа от обикновено. Най - вероятно в края на деня. ще може да се похвалите, че сте изпълнили планираното.

Подкрепа имате при изтъкване и подчертаване на собствената личност - реклама или още по - добре - да чуете хубави думи за себе си от други, да бъде похвалено ваше творение. Добре се представяте пред повече хора, пред публика. Лесно печелите авторитет, имате яснота за проблемите, в състояние сте да взимате адекватни решения. Можете да се справите с важен служебен въпрос и да излезете на предни позиции, да бъдете забелязани. Убедителни сте както в словото, така и в действията.

Дори говоренето от първо лице да не вие присъщо, днес често ще използвате местоимението "аз", и то с право. Отстоявайте личното си участие в съвместна работа, не позволявайте на вашия труд да бъде пренебрегнат. Хората под слънчево влияние днес са в отлична кондиция, докато марсовия тип ще бъдат пренебрегнати.

Много е важно в слънчевия вторник да бъдете отговорни, точни, почтени и да изразите на когото трябва своята благодарност за отношение или постъпка, които са ви били полезни.

Последни Публикации