Петък

Едновременното влияние на Венера и Марс прави деня твърде емоционален. Доминирането на чувствената природа може да се изрази по много начини. Да бъдете привлечени внезапно от представител на другия пол - да се влюбите от пръв поглед. Чувствате се жизнени, енергични, съобразителни и привлекателни. Насрочете си любовна среща! Вижте се с хора, за които знаете, че ви харесват, и така ще повдигнете жизнения си тонус.

С лекота се справяте с всичко, с което се захващате. Марсовият петък е ден на неочакваните, а понякога и на странни срещи. Може да срещнете стар познайник, когото не сте се виждали отдавна, или случайно да откриете търсен дълго време човек. Друго проявление на тенденциите на деня е да попаднете в конфузна ситуация между враждуващи страни, като станете изкупителна жертва или в по - добрия вариант - арбитър на спор.

Петък е пазарен ден. При положение че сте решили да обикаляте магазините, то вземете си повечко пари, защото вероятността да надхвърлите предвидените средства е голяма.

ДЕН ЗА ЗАЧЕВАНЕ!!!

Последни Публикации