Сряда

Позитивното в съчетанието Марс - Меркурий е активизирането на мисловната енергия. Човек по - лесно се справя с интелектуалните задачи, по - бързо формулира целите си и по - решителен в словесния изказ и в постъпките си. Оттук идва и голямата оперативност днес, отхвърлянето на задачите, бързото справяне с формалности, документи и канцеларщина. Добре работите в екип. Днес можете да бъдете по - настойчиви и по - бързо да получите необходимата ви информация от чиновници. Ярко се изразява мъжката енергия, която засилва желанието за себеутвърждаване, за доминиране над околните. Понякога премногото енергетизъм предизвиква късо съединение в комуникациите - в буквален и преносен смисъл, прекъсвайки връзката и създавайки недоразумения. "Разваления телефон" може да обърка плановете ви за деня или вечерта, да ви раздели с желаните хора и да ви натрапи други - не толкова желани.

Бързата мисъл прави деня подходящ за всички дейности с покровителството на Меркурий. За учениците днес може да бъде успешен ден за полагане на изпит или участие в състезание по математика, химия, физика. За тези тези интелектуални професии денят предлага възможност да докажат способностите си, да преподават,  да съветват, да представят идеи или защитят проект. Марсовата сряда е добър ден за търговски взаимоотношения, за спазаряване или получаване на доби приходи от продажби на стоки или услуги.

Една напрегната астрологична ситуация между Меркурий и Марс наклонява везните в посока на негативното проявление на комбинацията. По този начин отпадат някои задръжки във взаимоотношенията и на преден план излизат противоречията. Трудно се осъществява диалог. Знаейки причината, добре е да си наложите търпимост и изслушване на мнението на отсрещната страна. Марсов тип хора ще влияят в по - голяма степен през днешния ден. Не си изкарвайте яда на техниката. При възможност отложете за утре належащите дела. В противен случай потърсете мнението на по - вещ човек.

Последни Публикации