Понеделник

Спестявайте си излишния разход на физическа и умствена енергия, емоции и материални ресурси. Няма да ви бъдат оценени, нито възнаградени, така че не се хабете напразно. Заложете на рутината и на това, което ви е добре познато. Вървете по утъпкани и сигурни пътища. Дръжте се въздържано и умерено и така ще завоювате още по - голям авторитет. Оставете работата ви сама да говори за вас и не се самоизтъквайте особено пред по - висшестоящи или пред по - възрастни хора. Стъпка нагоре едва ли ще направите, но затова пък можете добре да се окопаете и да бетонирате доброто си положение.

И добро, и лошо днес се свързва с възрастни хора - родители, преподаватели, началници и други. Всички сме деца на някого, така че днес е доре да се сетим за тези, които са ни създали, и да им засвидетелстваме уважение и благодарност. Имате възможност да помогнете на стар приятел, на възрастен човек или на познат от Сатурнов тип, който се нуждае от вашата подкрепа и съпричастност.

 Важно е днес да бъдете пестеливи, да не харчите излишно. Добър момент да се сдобиете с преоценени неща или да се пазарите с цел постигане по - ниска цена при покупка на стока за препродажба или на продукт за собствена употреба.

Последни Публикации