Сряда

Слънчевото влияние днес е многопосочно, но при всички случаи благоприятства общуването с околните. От една страна, можете да се представите отлично в средата на хора, които могат да оценят вашата индивидуалност ида ви подкрепят. Тук обаче е много важна мярката, тъй като се намесва Сатурновото влияние на седмицата, което противоречи на претенциозната Слънчева природа. Така удовлетворението от деня ще бъде в съответствие с хармония между двете противоположни влияния. Не прекалявайте с интонация, маниери, облекло или грим.

Случка отпреди, накърнила честолюбието ви, ще иска изясняване. Проявете разум, когато приемате предизвикателството да представите своята гледна точка и не отвръщайте на дребнавите и злобни нападки срещу личността ви.

Слънчевата сряда дава много възможности за реализация в сферата на интелекта - от добро представяне на изпит и участие в дискусия до успешна защита на личен творчески проект или най - малкото - завоюване на авторитет в спор с висшестоящи.

За търговците денят може да се окаже много успешен - да сключат изгодна сделка или да продадат повече стока от обикновено. Не удряйте в кантара, давайте касовите бележки и бъдете много любезни с клиентите си. Ако мамите, ще ви се вземе впоследствие стократно.

Не пропускайте да покажете своята щедрост днес, макар и в по - умерени рамки - помогнете на някой, който има нужда от пари, дрехи или съвет. Обърнете внимание на децата около вас.

Последни Публикации