Петък

Съчетанието на Венера с Юпитер може да се окаже твърде печелившо за вас днес. Оставете лошите мисли настрана. Опитайте се да хармонизирате вътрешната си нагласа и резултатът ще е най - малко един по - ведър поглед към света. А доброто настроение е заразно, то се предава и на тези, с които общувате. Ще намерите подходящия партньор за работа. Ако вечерта не сте успели, то днес е добре да опитате отново да оправите поразвалени отношения с някого от близките си или с колега.

Юпитеров петък е добър момент за поправка, изглаждане, корекция на текстове, щрихи, форми, лустросване на готово изделие. Добър ден за подобряване и на настоящето финансово състояние - получаване на очаквани или неочаквани приходи или придобивки под някаква форма. Възможно е приключване на изгодни сделки или дори само информация за благоприятно уреждане на финансов проблем, да уредите сметки, да разчистите завършено изделие, проект, разработка и да получите възнаграждението си веднага.

Възможно е спречкване или проява на неудовлетворение от хора, засягащи личния ви периметър, или такива, които искат да доминират в отношенията си с вас. Денят предполага лек инцидент, така че внимавайте къде стъпвате и не закачайте кучето на съседа.

Последни Публикации