Вторник

Твърде противоречив ден с влияние на Луната и Марс.

Имаме среща между активното, позитивно, настъпателното и силно мъжко начало на огнения Марс и спокойната, женствена и непостоянна Луна. По този начин настроението през деня е твърде променливо. При нова Луна позитивните настроения взимат връх.

До обяд тонусът не е висок. Марсовата енергия надмогва над Луната в интервала от 13 - 16 часа, затова планирайте важните неща за този отрязък от деня и за времето след 19 часа.

Денят може да се окаже успешен за договаряне на работа, учение, за вземане на бърза поръчка. В един момент можете да бъдете горди със себе си, защото под една или друга форма ще се разбере, че сте имали право да изкажете определено мнение или становище за дадена ситуация или човек.

Среща с приятел може да се окаже много полезна за работата ви, но в същото време, ако не сте достатъчно бързи, със сигурност ще пропуснете една възможност за получаване на информация от служител - чиновник.

Постепенно Марсовата енергия се активизира и можете да дадете отпор на всичко, което по някакъв начин заплашва дома и близките или пък води до емоционални или материални притеснения. Правото е на ваша страна, но проявата на такт и благоразумие ще ви бъдат само от полза.

Днес е много вероятно за изпитате разочарование от близък или приятел. Поводът може да е неспазена уговорка или неизпълнено обещание. Може би и вие имате вина за ситуацията. Чувството за убеденост в собствената правота може да ви подведе, а недостигът на самоконтрол е възможно да доведе до разваляне на отношения.

Днес под някаква форма е граничен ден. Може да се нарече и ден на разделите. Раздяла с илюзии, надежди и очаквания, свършване на дните за отдих или подготовка за предстоящата битка и начало на един значително по - натоварен период.

Денят е противоречив и по отношение на финансовите дела. Очаквания, свързани със сигурни пари, не се оправдават, но пък може да дойдат неочаквани подкрепления.

Последни Публикации