Четвъртък

Днес е ден за добри хрумвания, свързани с текущата дейност, за нови решения и нов поглед към задачите. Намесата ви ще бъде желана и ползотворна. Тези, които са над вас в йерархията, ще се нуждаят от мнението ви по важен въпрос. Вие сте подготвени и компетентни и това ще се разбере от околните още на момента. Благодарение на вас ще се вземат важни решения, касаещи имиджа на колектива или фирмата.

Денят може да бъде много ползотворен в материално отношение. От една страна, тенденцията е за добра реализация - можете да получите възнаграждение над очакваното или да ви бъде направен подарък под някаква форма от човек, на когото сте помогнали в нужния момент. От друга страна, възможно е вие също да се чувствате задължени на някого и точно днес да прецените, че е дошло време да се отблагодарите по подходящ начин. Важното тук е да се спазва мярката, за да не изпаднете в деликатна ситуация. Може да получите покана за празнуване през някой от следващите дни или да се отзовете на такива, отправена ви преди. Честолюбието днес може да си направи шега с желанието ви да се представите за по - заможни и да помете материален ангажимент, който надхвърля възможностите ви. Готовността за отстъпки също понякога се тълкува погрешно и в края на деня е твърде вероятно да подпишете договор, който не сте в състояние да изпълните.

Денят не предразполага особено към писмена дейност, защото човек по - трудно се концентрира и се появяват пречки от различно естество, като повреда в пишещи устройства или спиране на електричеството. Ако все пак успеете да се спрете на едно място и си наложите да работите, то може да сте много рационални, да ви дойдат изключителни идеи и да стигнете до невероятни умозаключения. Умът ви е силно активиран и е много вероятно, преценявайки трезво фактите за и против, да решите важен въпрос, който ангажира мислите ви отдавна.

Неочаквани вести, свързани с чужбина - може приятел да ви изненада с обаждане или да бъдете известени за предстоящо пътуване в странство, лично или на близък човек.

Последни Публикации