Сряда

Комбинираното влияние на Венера и Меркурий стимулират творческата нагласа, въображението и мисълта. Паметта става по - услужлива, думите се редят леко без усилия. Ден за писане, за съставяне на текстове, за излагане на собствените възгледи и за намиране на подкрепа и съмишленици. Благоразположението към околните предизвиква ответно внимание и жестове на приятелство.

Запознанството с нови хора става по - лесно, бързо се печели доверие. Това е важно за хората, които се занимават с реклама или разчитат на поръчки на някакви услуги. Можете да звучите по - убедително отвсякога и всички отсреща да ви вярват. Заложете на артистичната страна на вашата личност. Чарът и благата дума, когато се използват умело, ще ви отворят всяка врата. Постарайте се да изглеждате добре.

Отлично време за представяне на творчески проект, който съдържа нови идеи и по - различен поглед върху нещата.

Продуктивен ден за тези, които се занимават с ръчен труд - приложници, художници, шивачи и т.н. Ден за украсяване, лустросване, довършване, даизпиване на започнатото преди.

Средствата за комуникации са от особенно значение днес. Дали телефонното обаждане отдалеч, или писмо от близък човек, намиращ се в чужда страна, все нещо от този род ще ви настрои носталгично и ще накара да затрептят най - тънките струни на душата ви. Приятел може да ви зарадва с подарък или с много мили думи.

Благоприятен ден за всичко, свързано с имоти, вещи лица, съд, дела, вести от съдебни истанции.

Последни Публикации