Четвъртък

Активността не е толкова на физическо ниво. Човек се чувства повече или по - малко пасивен, отпуснат, мистичен.

Ползотворен ден за всички, които работят отблизо с хора, и способността да бъдат съпричастни, съчувстващи, състрадателни има важно значение. Интуицията е тази, която ще ви помогне да реализирате планираното за днес. Вслушайте се в себе си. Осланяйте се на шестото си сетиво и денят ще протече приятно.

Създайте си позитивна нагласа, обърнете внимание и на външния си вид, ако имате важна среща, защото днес можете да разчитате на финеса и маниерите си. Стига да сте положили минимум усилия, ще успеете да влияете на околните със силното си лично присъствие и магнетизъм. Дръжте се любезно, разбиращо и добронамерено и изслушвайте с внимание оплакванията на тези които са ви потърсили за събеседник.

В никакъв случай не бива да сте рязък днес. С блага дума ще постигнете много повече. Бъдете обаче по - настойчиви и не се отказвайте от намеренията си. Силните отрицателни емоции за противопоказни за днес. Те могат да ви причинят главоболие, повишаване на кръвното налягане и други подобни здравословни неразположения.

Ако имате проблем и молите за помощ, то шансът е на ваша страна. Добрият краен резултат обаче в голяма степен зависи и от подхода. Трябва да влезете под кожата на отсрещната страна и никой не ще е в състояние да ви откаже. Ще бъдат подкрепени усилията ви за получаване на признание, за постигане на по - висока степен на майсторство или преквалификация.

Денят е добър за устни изпити.

Последни Публикации