Понеделник

Днес стартираме седмица, която силно подвластна на емоциите. Взаимното влияние на планетите, свързани с чувствата, насочва към търсене на контакт с други хора. Приятелската среда ще ви върне спокойствието и увереността, ще ви зареди с позитивизъм и благоразположение.

Ако ви позволява времето, обърнете внимание на това как изглеждате. Потърсете специализирана помощ от козметик, фризьор или просто от приятел, който разбира от тези неща.

Денят е добър за хората с творческа професия - артисти, художници и сценографи, архитекти, дизайнери по вътрешно обзавеждане и др.

Можете да се поздравите с добър резултат в края на деня, ако други хора с техните грижи и проблеми не изяждат прекалено много от времето ви.

Независимо от какъв пол сте, жените са главният движещ фактор днес. Те може да ви подкрепят, но може и да съсипят надеждите ви.

Успех имате във всичко, което се отнася до развлеченията - организиране на купон през седмицата или в почивните дни, уреждане на формалности по планирана от преди екскурзия зад граница.

Последни Публикации