Правете активации и получавайте възхитителни подаръци от Съдбата!

Различни видове Активации за всички аспекти на живота!

Страхотна възможност да увеличите общия късмет на човек!

Възможност продадете/купите недвижимост!

Просто изпълнение - отличен ефект!

Приложете Активации и бъдете успешни във всичко!

Изкуството на Активациите привлича с факта, че те носят желаното, и има прости решения за всички сфери на живота.

Трябват ви пари, повече клиенти и поръчки - моля! Искате любов и романтика - и тази енергия може успешно да бъде активирана! Бихте искали пробив в кариерата и бизнеса си, влиятелни помощници - Активирането ще помогне и тук.

Изберете Активации
и получете страхотни резултати:

Project image

Сгрявнане на Паричната звезда

Тази активация е много проста за използване но много мощна. Най - честите резултати са - увеличаване броя на клиентите, сделките, приходи от продажби, ако сте в сферата на бизнеса. Ако ли не сте, можете да получите неочакван подарък или неочакван бонус в работата. При различните хора сработва, различно в зависимост от основния източник на доходи.

Project image

Активация на Четирите Благородни Помощници

В Фън Шуй има четири блародни помощници, от чиито енергии можем да получим желаните резултати в различни сфери от нашия живот, да привличате помощници и покровители, помощ за изпълнение на желанията.

  •  за помощ от мъж;
  • за помощ от жена;
  • за повдигане от мъртва точка;
  • за връщане на дългове;
  • за щастие и пълнота в живота, при труден период
Project image

Активация Птицата пада в гнездото

Това е късмет без усилия! Тази активация, която дава бързи резултати, ускорява делата ни и помага при изпълнението на желания. Единственото, което е нужно е да прекарате 2 часа в определен сектор. През това време можете да си работите на лаптопа, да провеждате важни разговори, да си правите планове и да си съставяте желания. Но може и да си починете - да гледате телевия, да четете книга, да пеете мантри, да си помечтаете, да мислите за най-съкровените си желания, дори може да поспите.
Основното е да не се движете по това време, а просто да сте на подходящото място. Можете да я направите у дома, в офиса, в хотела, на обществено място - например в кафене.

Project image

Активация на Тримата Генерали

Това е много силна активация и една от най-ефективните активации в Ци Мен, която дава: повишение на дохода, неочаквани подаръци, премии, печалби от недвижимост, увеличение на броя на поръчките и печалбите от тях, разрешение на сложни финансови въпроси. Това е стратегическа сила, която води до успех и просперитет. С активиране на успеха и просперитета, стъпка по стъпка, животът ви ще се промени, натрупаната енергия ще се трансформира в творчески потенциал, и вие ще постигнете успех и просперитет.

Project image

Активации за обучение

За да се учите бързо, да постигате високи резултати в образованието, да усвоите знанията на 100% и те да ви донесат желаните резултати. Също така можете да привлечете покровители за себе си и децата си, които могат да ви помогнат да намерите верния път, да ви помагат в учението, да си минете лесно изпитите/атестатициите. Нека знанието е ключът за вас и вашите деца, които ще отворят вратите на нови възможности!

Последни Публикации