Вторник

Едновременното влияние на Марс и Нептун в повечето случаи е твърде коварно. Недоразуменията, не спазени уговорки, разминавания и провалени срещи, всичко това е по вина на тяхното общо въздействие.

Затова днес бдете нащрек. Дръжте сетивата си отворени и не приемайте на доверие казано или написано.

Хаосът не е задължително да е само на работното място, той може да ви съпроводи и в дома, да обърка планове и надежди. Забравяте важни лични или служебни документи, забравяте за поето обещание към близък човек. Неприятни вести. Изненади с документи - Загубване на информация, похабяване на писмени материали или други. Занимавате с несвойствени неща, опитвате се да оправите объркани от други ситуации.

Разчитайте на интуицията си. Избягвайте да се ангажирате с цифри, срокове, количество. Не подписвайте документи, без да сте прочели няколко пъти текста и без да сте проверили сметките. Отложете сключването на договор за утре. Склонност към прекаляване с алкохол или объркване в дозировка и комбинация.

Денят може да бъде и много резултатен, ако в близост до Марсовия или Юпитеровия тригон. При наличие на други благоприятни фактори може да ви споходи шанса да получите добри новини, да ви похвалят и дори да напълните джоба си. Понякога денят преминава в почивка и мързелуване.

Последни Публикации