Четвъртък

Едновременното влияние на огнените вибрации, свързани с Юпитер и Марс, носи премного енергия и силно желание за реализация на предварително набелязаното. Нормално е да сте вътрешно напрегнати и нетърпеливи. Изострянето на сетивата ви ще помогне бързо да се ориентирате във всяка ситуация и да постъпвате адекватно. Не жалете усилията си. Не отлагайте нищо, което може да отхвърлите днес. Резултатите в края на деня ще са правопропорционални на вложените усилия. Колкото повече сте амбицирани, дръзки и смели в постъпките си, толкова по-голям успех ще имате. Късметът днес е на ваша страна, дайте му шанс.
Марсовият четвъртък е добър за предявяване на претенции, за искане за повишение на заплатата, за вземане на заеми. Днес никой не е в състояние да ви откаже каквото и да било, затова не се притеснявайте да помолите за подкрепа или да поискате услуга. Още по-добре, ако сте и в подходящ период на Личната си година - Слънчев, Марсов, Юпитеров или Венерин. Ще си получите отработените пари или старите вземания. Ако работите на поръчка, днес вибрациите създават благоприятна среда за това, най-вече около обяд.
Творчески и съзидателен ден, както на физическо, така и на умствено ниво, добър е за общи дейности и общуване с Юпитерови личности. Огнената енергия, която напира унвас, и съпътстващите я самонадеяност и агресивност, няма как да не срещнат съпротивата на хора с подобно излъчване. Така че няма да е странно, ако имате грижи и неприятности и дори само ако изпитвате неудовлетвореност от индивиди около вас с изразено Марсово влияние.
Добър ден за търговия. Възможен е преразход на предварително предвидените средства. Ако работите с чужди пари, има вероятност в края на деня надскачането на лимита да стане повод за по-остра размяна на мнения.
При наличието и на други астрологични и номерологични фактори е възможен инцидент с близък човек в Сатурнов период. Има основания да се очаква също научаването на неприятна новина, касаеща някого от Сатурнов тип.
Ако водите съдебно дело, то днес е голяма вероятността да му се даде някакъв завършек. Това може да е приключването му, излизане на съдебното решение, получаване на забавено съобщение, на призовка или друго.
Всяко пътуване е напрегнато. Неочаквани ситуации на път, но в повечето случаи с добър финал.

Последни Публикации