Вторник

Ден за силни емоции. Дори да сте по природа спокойни и резервирани, днес не можете да останете безразлични към света около вас. Характерна за деня е спонтанната проява на привързаност или неприязън. Вторник по принцип е най - активния от дните на седмицата и днес той е добър за всяка лична изява, особено за такава, свързана с красота - мода, представяне на дрехи, прически, грим, а също така за участие в шоу или друг вид спектакъл.

С успех може да се явите на спортни състезания - особено там, където спортът е съчетан с красота и финес, като например художествена гимнастика, аеробика и балет. Интелектът през Венерения вторник също е стимулиран поради фоновото влияние на Меркурий върху цялата седмица. Така денят дава добри шансове за представяне на изпит както в сферата на изкуството, така и в интелектуалната област.

Вибрация 6 подсилва стремежа за придаване на по - хубав вид на всичко, което се пипне. Днес можете да завършите и да доведете до необходимия блясък и търговски вид свое изделие или проект. Постарайте се да изглеждате по - добре както през деня, така и вечерта на среща с приятели или колеги. Хората Венерин тип ще са сред най - възторжените ви почитатели.

Последни Публикации