Събота

За повечето хора съботата е почивен ден. Но това не пречи да се обмислят проекти, да се набележат планове за следващата седмица. Доминиращо е мъжкото начало. Чувствате се по - самоуверени, в силата си да правите нещата така, както ги виждате. Денят носи успех във всяка дейност, където може да изпъкне личността ви. Противоречието в сатурново - слънчевото влияние понякога напряга и прави човека претенциозен към околните. Това може да се изрази в прехвърчане на искри между вас и хора с по различен възрастов или социален статус. На различни позиции сте със своите родители, с родственици по линия на брачния партньор, с по - възрастни колеги или шефове.

Равновесието на деня зависи от балансирането между противоположни тенденции и нагласи - щедрост и пестеливост, активно изразяване на емоциите и въздържаност от излишна показност, спонтанност и премисленост. Вашата воля има водеща роля днес, независимо къде - в дома или в работната среда. Непозволявайте на никого да ви обсебва и да взима решения вместо вас.

Много добър ден за изпит в технически дисциплини, икономика, журналистика, а също и там, където има силен творчески елемент.

Последни Публикации