Четвъртък

Едновременно влияние на Слънцето и Юпитер е позитивно и се изразява още по - силно за хората, които принадлежат към Слънчения или Юпитеровия тип. Спонтанният ентусиазъм, оптимизмът и добронамереността не могат да не бъдат забелязани. Отворете широко очите си и се радвайте на красотата около вас. Не отказвайте срещи, предложения за п разнуване, всяка възможност за разнообразяване на ежедневието.

Денят предлага много възможности за сериозни дела. Можете да положите основите на бъдеща съвместна дейност или да подпишете важен договор с институции. Стимулират се юпитеровите сфери на действие - строителство, транспорт, химическа промишленост, недвижими имоти, озеленяване, терени. Четвъртък по принцип е бизнес ден. Подкрепата от страна на Слънчевата вибрация подпомага работата на предприемачи, търговци, бизнесмени, които имат интереси в чужди страни.

 В този ден личността е добре изразена. Може да се получи висока оценка, директно или индиректно, за нещо направено или казано. Ще ви се зачетат становища, експертизи, доклади. Отбелязва се участието ви или се подчерта ролята ви на специалист в съвместна дейност.

Събитията, които се случват в Слънчев четвъртък, имат важно значение за дълъг период.

Опитайте шанса си в тото или лотария!

Последни Публикации