Събота

Има известна дисхармония в едновременното влияние на двете планети. Нежната и чувствена Венера трудно се съвместява и дори е подтисната от суховатия и начумерен Сатурн. Така че днес е трудно да изразявате чувствата си и е по - добре да оставите настрана прекалената сантименталност - няма да бъдете разбрани.

Възползвайте се от практичната страна на планетарната двойка. Денят е добър за набавяне на необходими продукти за дома или на по - едрогабаритни неща, като битова техника, за пазаруване на стоки и вършене на важна работа по организация на частна дейност.

Старите приятели са много важни днес - ще се обадят или ще ви изненадат вкъщи. Имате да изпълнявате ангажимент към по - възрасти хора, близки или съседи. Те ще се радват да им обърнете внимание, да им окажете помощта, от която се нуждаят.

За тези, които работят днес, една служебна среща може да се окаже твърде важна заради създаването на контакти с хора, които ще са ви твърде необходими в близко бъдеще. В семейните си взаимоотношения трябва да положите известни усилия и е голяма вероятността да успеете да изгладите недоразуменията.

Последни Публикации