Вторник

За определен кръг от хора всеки ден е наситен с много срещи, разговори и движение. На тях днешния ден няма да се стори по - различен от другите. На тези, чието ежедневие не е толкова разнообразно, ще им направи впечатление по - голямата динамика през този ден - повече телефонни обаждания, срещи, търсене от много хора, по един или друг повод.

 Меркуриевото влияние, съчетано с това на Марс, прави човека по импулсивен в приказките и реакциите, пречи му да изслушва търпеливо отсрещната страна. По този начин често прехвърчат искри и вероятността за словесен двубой е твърде голяма. Затова, ако имате важна среща, от която очаквате нещо полезно за себе си, по - добре я отложете за утре, когато ще сте под благотворното влияние на омайващата Венера. От друга страна, умът днес е силно активиран и помага на тези, които се занимават с учение, да намират бързо решение на задачи, да се справят с успех с всякакви казуси.

Ако ви е затрупала бумащина, днес можете да отхвърлите голям обем писмена работа. Техниката обаче изисква повече внимание. Има хора, у които психичната енергия е толкова силна в напрегнати ситуации, че колкото и невероятно да звучи, влияят на уредите, с които работят. Всякакви апарати, компютри, телефони, се скапват в най - неподходящият момент. Прекъсванията стават предимно там, където има слаби, изщощени звена. Така че, ако попаднете в подобна ситуация, накарайте този, който работи с даден уред, да се успокои или да се отстрани от него.

За хората на словото - актьори, говорители, адвокати Меркуриевият вторник може да се окаже изключително представителен.

Продуктивен ден за търговци, посредници, за тези, чиято работа е да дават съвети. С успех можете да събирате хора, или да ги насочвате в подходяща за тях посока, да ги мотивирате, да им вдъхвате увереност в собствените сили.

Днес трябва вас да слушат, така че не се притеснявайте и говорете, говорете....

Последни Публикации