Петък

Това е най - нежния и любвеобвилен ден, защото е под едновременното влияние на Венера и Нептун. Днес като магнит привличате хората около себе си. Не се учудвайте, ако на улицата ви заприказват непознати хора или ако всички са странно отзивчиви към вас. Не отказвайте съчувствие и емоционална подкрепа от никого. Проявявайте разбиране и изслушвайте търпеливо чуждата трагедия, вживейте се в ролята на съветник - обективен и непреднамерен.

Днес е ден за изливан е на чувства. Посоките са две - вие се обяснявате на човек, когото обичате, или на вас ви се прави любовно признание. Тези, които усещат, че имат належаща нужда да посетят психолога си, днес е добре да го направят, за да получат професионална и навременна помощ.

Вибрация 7 често се свързва със загубите и разочарованията. Не е задължително всеки път да се проявява тази й страна. При намеса обаче и на други фактори е възможно да получите тъжно известие или да разберете, че "за временно ползване" ВИЕ ОТНЕТО НЕЩО ИЛИ НЯКОЙ, че са ви измамили или подвели.

Ден за любовни срещи.

Ден за ЗАЧЕВАНЕ! Особено ако луната е във воден знак.

Последни Публикации