Самопрограмираща техника «Гарантиран Успех»

Представям ви техника, която ще обезпечи изпълнението на вашите най – съкровени желания.

Това е много мощна техника – многогодишния опит от пракатиката го доказва.

Преди няколко години аз съставих тази техника – която ползвам и до ден днешен, използвайкия за постигане на целите си.

Когато аз започнах да използвам тази практика, моето мнение за неговата ефективност нарастваше по експоненциален закон.

«Гарантиран успех» е особеноно добър за онези от вас, на които графика е препълнен, защото не трябва много време – за него е достатъчно да го направите един път по отношение на една цел (желание).

Един път е напълно достатъчно, че вашата цел да стане автоматична програма. И на нея (програмата) може смело да се доверявате – защото тя действа не само на ниво организиране на нужното поведение, но и на ниво организиране на верига от необходими за постигането на целта събития.

Този феномен е толкова ярко изразен, че понякога води до объркване – и ви заставя да говорите за случайности.

Трябва да знаете: че това е временно явление, с редовното практикуване на «Гарантиран успех» (тъй като потока на вашите желания е неизчерпаемнали?) вие ще отвикнете да говорите за случайности. И ще започнете да разбирате, че основата на всички «щастливи случайности» сте заложили вие самите.

Техниката «Гарантиран успех» е абсолютно самодостатъчна – тя работи безусловно и обезпечава резултати на всеки, който я използва.

Наистина, винаги има един нюанс...

И той се състои в това, че въпреки всичко, някой отказват да приемат факта на отсъстивието на случайности – гледат с насмешка и скептицизъм на щастливото стечение на обстоятелставата и… прекратяват практиката «Гаранта Успеха».

Аз наричам това синдром на новака – и то си е така: да повярваш в своето могъщество не е така просто.

Последни Публикации